Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твКлючовият въпрос е защо американците

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твКлючовият въпрос е защо американците
Коментари Харесай

Бойко Ноев: САЩ възстават срещу статегическата корупция в България, защото е заплаха за всички

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Ключовият въпрос е за какво американците в този момент дават тази информация. България е не просто страна от Югоизточна Европа, а е съдружник на Съединени американски щати и на останалите страни в свободния свят. Покрай това ние имаме отговорности и задължения, в това число спазването правилата на демокрацията, правата на индивида и така нататък Това, против което Съединени американски щати намерено застават, това не е просто обстоятелството, че Божков е дал някакви пари на ръководителя на комисията по хазарта. Съединени американски щати възстават против стратегическата корупция в България. Стратегическа корупция на държавно равнище, която в комбиниране с корупцията на Руската федерация нанася тежки вреди върху българската национална сигурност, а оттова и върху сигурността на нашите съдружници.

Това разяснява в ефира на Нова тв Бойко Ноев.

Бойко Борисов ще носи отговорност по три точки - Турски поток, Белене и военната промишленост. Това е тройният шлем на Борисов, за който той е поел ангажимент към руснаците и в този момент получава укори, добави той.

Мога да потвърдя, че под управлението на Иван Гешев са подавани към Интерпол подправени имена на убийците, на съветските сътрудници, които са правили закононарушения на територията на България. Знам за трима души, които са свързани с отравянето на български жители, уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР